Svarvargatan 3E - 723 37 - Västerås 0707 47 06 39

BRF

section-876c76a
section-876c76a
Fönsterrenovering för BRF

Vi målar fönster på alla typer av fastigheter i Västerås.

Vid en fönsterrenovering plockas ytterbågarna ned och transporteras till verkstaden där allt arbete sker. När allt är klart transporteras bågarna tillbaks och hängs på plats. Vi utför allt från skrapning och slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster. Att renovera och måla om fönster istället för att köpa nya är nästan alltid bättre för både miljön och plånboken.

Dessutom behåller fasaden sin ursprungliga karaktär vid en fönsterrenovering. Klassiska och gamla träfönster är tillverkade i bra virke och håller sig fina i många år efter en fönsterrenovering.

section-82b37ce
section-82b37ce
Fönstermålning för BRF

För bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm.
Medins Måleri erbjuder en komplett fasadlyftning, vilket såklart även inkluderar fönster, målning, plåtar, tak och trapphus.
Vi vet hur viktigt det är för er som kund att kunna lite på oss som målarfirma och därför lämnar vi alltid garanti på de arbeten vi utför.

Vi tar fullt ansvar under hela projektets gång och leder det i samråd med er.

section-28d3b4c
section-28d3b4c
Fasadmålning

Medins Måleri utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver fräschas upp.

Vid en fasadrenovering reser vi en ställning runt fastigheten. Samtliga ytor som inte behandlas skyddsintäcks för att inte skadas. All modern fasadmålning bygger på målningssystem där flera färgskikt av olika material samverkar för att skydda fasaden på bästa sätt.
Vi använder oss av duktiga ställningsbyggare, snickare och målare för att projektet skall bli så bra som möjligt.

Vi vill vara din samarbetspartner när du ska göra iordning din fasad.

Kontakta oss för en
kostnadsfri offert.

Medins Måleri AB

Logo
  • Svarvargatan 3E - 723 37 Västerås

  • 0707 47 06 39

  • krister@medinsmaleri.se

ROT-AVDRAG

När du köper tjänster av en målare får du rätt att göra ROT-avdrag.   Det innebär en skattereduktion med 30% upp till 50 000 kronor på vad målararbetets arbetskostnad är. Om du bor i eget hus får du göra ROT-avdrag på alla målning, både fasaden och inne i huset. Bor du däremot i bostadsrätt gäller ROT-avdraget för invändig målning.